Overslaan naar content

Afstudeerstage voor hbo/wo studenten (A'dam, R'dam, Purmerend)

Amsterdam, Nederland

Functieomschrijving

Volg jij een opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, finance & control, accounting of iets dergelijks, en zoek je een plek voor een mooie afstudeerstage? Die kunnen wij jou bieden! Samen met jou komen we tot een project die goed aansluit op jouw wensen, de eisen van je studie, en natuurlijk ook op hetgeen wij goed kunnen gebruiken. Wij zullen jou optimaal begeleiden en je de kans geven veel te leren, en daarvoor sta jij gretig open!


Wij zijn een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie en helpen onze klanten met administratie, fiscale aangiften, bedrijfseconomisch en fiscaal advies, salarisadministratie, HR-advies, IT en ondernemersbegeleiding. Wij kijken breder en verder om onze klanten van dienst te zijn, en lopen voorop als het gaat om vakinhoud, IT-toepassingen en nieuwe dienstverlening. We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Purmerend.

Vereisten

Bij RS Finance leveren we een buitengewone bijdrage aan de groei en het succes van ondernemers. Wij zoeken slimme, enthousiaste afstudeerders die ook een buitengewone bijdrage kunnen en willen leveren. Bij ‘slim’ gaat het ons niet zozeer om de hoogste cijfers maar wel om goed ontwikkelde analytische vaardigheden en een kritische blik. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, en ook bereid de mouwen op te stropen en te knallen. Natuurlijk kun je goed met cijfers en IT overweg. 


Je zoekt een afstudeerstage voor jouw hbo of WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld accountancy, (bedrijfs)economie, finance & control of bedrijfskunde en bent minimaal 32 uur per week voor de afstudeerstage beschikbaar.

Details

Amsterdam, Nederland
Amsterdam

of

Details

Amsterdam, Nederland
Amsterdam