Overslaan naar content

Beginnend Assistent Accountant 2.0

 • Amsterdam, Nederland

Functieomschrijving

Wij zoeken

Ben jij klaar om de GROTE stap naar het bedrijfsleven te zetten? Of ben je al in het diepe gesprongen, maar niet op de juiste plek belandt? Hoe dan ook, heb je onder jouw #goals voor dit jaar een toffe baan staan? Kun je opschieten met cijfers en sluit onderstaande jobomschrijving aan op jouw toekomstplannen? Als je er écht jeukende handen van krijgt, kom dan als de sodemieter solliciteren! Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn wij op zoek naar échte bijdragers, dus laat zien wat je in huis hebt.


Wij zijn namelijk op zoek naar een cijfer nerd, die het liefst alles door de computer laat uitrekenen. Je bent collegiaal, voorstander van goede communicatie en in voor een grapje. Je stelt je professioneel en flexibel op. Daarnaast neem je eigen verantwoordelijkheid in het verwerken en inrichten van administraties voor onze opdrachtgevers.


Wij verwachten

Bij RS Finance wordt je niet in de leeuwenkuil gegooid, maar je komt wel terecht in een dynamische omgeving. We verwachten dat je zelfstandig bent en sociale skills bezit. Je vindt het leuk om mee te denken met de klant en hen verder te helpen. De lat is voor jou niet snel te hoog en je bent dan ook elke dag op zoek naar nieuwe uitdagingen.


Naast het verwerken van administraties, draag je zorg voor het inrichten van allerlei administratieve systemen. Denk aan scannen-en-herkennen en geautomatiseerd debiteurenbeheer. Wij zorgen voor de benodigde trainingen voor alle software en verwachten van jou een actieve houding om de cliënt op weg te helpen. Verder bereid je btw-aangiften voor en verzorg je de maandelijkse afsluiting van administraties. 

Vereisten

Jij bent

Zet jij graag de bloemetjes buiten? Dan is dit jouw plek. Jij wil binnen ons bedrijf je handen uit de mouwen steken wanneer het aankomt op administraties inrichten en verwerken. Daarnaast vind je het ook tof om bij opdrachtgevers op locatie te werken. Daar ben je representatief, want je bent onze #influencer. Jij straalt RS Finance aan alle kanten uit en onderhoudt contact met onze #followers. Jij hebt dat stukje social power dat wij zoeken en daarnaast sta je te springen om nog veel meer kennis op te slurpen. Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond, bijvoorbeeld op het vlak van bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfkunde.


Jij wil

 • Administraties verwerken en inrichten.
 • Contact hebben met klanten over hun administratie en financiën.
 • Software implementaties bij klanten ondersteunen.
 • Handen uit de mouwen steken, veel aanpakken en jezelf snel kunnen ontwikkelen!


Wij geven

Voor je talent, ambitie en inzet krijg je bij ons het volgende terug:

 • Aan de slag binnen een bedrijf dat gaat als een raket!
 • Ambitieus team met toffe collega’s.
 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.
 • Kans om voorop te lopen als het gaat om vakinhoud, IT-toepassingen en moderne dienstverlening.
 • Werken binnen reguliere kantoortijden (en mocht er eens sprake zijn van overwerk, dan regelen wij de pizza!).
 • Goede arbeidscondities, die zullen meegroeien met jouw ontwikkeling.
 • Regelmatig onwijs gezellige uitjes en borrels, met toffe collega’s die niet vies zijn van een dansje.

 

Klinkt dat als muziek in de oren? Wat houdt je dan nog tegen? Stuur ons direct - vrijblijvend - je CV en laat ons weten welk nummer jij zou toevoegen aan onze Spotify playlist. Wellicht nodigen wij jou binnenkort uit voor een sterk bakkie koffie. 

Details

 • Amsterdam, Nederland
Amsterdam

of

Details

 • Amsterdam, Nederland
Amsterdam