Overslaan naar content

(Tekenend) Accountant

Amsterdam, Nederland

Functieomschrijving

RS Finance levert al jaren een bijzondere bijdrage aan het succes van haar klanten. We doen dit door een unieke combinatie van Controlling & Reporting, Fiscaal & Juridisch, Payroll & HR. Dit jaar zijn we ook nog eens een accountantskantoor geworden, waarbij onze ondernemende en innovatieve drive blijven staan.


Wij kijken breder en verder om onze klanten van dienst te zijn. Als adviseur naast onze klanten staan zit in ons DNA en daarbij maken we gebruik van alle mogelijkheden die hedendaagse IT biedt. Voor ons betekent advisering niet alleen de jaarrekening en fiscale praktijkadviezen verstrekken, maar vooral ook onze klanten bijstaan met organisatorische en financiële raad en daad. Wij willen echt het verschil maken voor onze klant!


Onze organisatie ontwikkelt zich op vele vlakken, en ons team groeit daarbij. Op dit moment werken we met zo’n 90 mensen, vanuit drie kantoren in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Purmerend) en twee ‘off-shore teams’ op Curaçao en in Belgrado. De ‘spirit’ is heel goed. Wij zijn een kantoor vol mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren, en het vak op een eigentijdse wijze willen uitoefenen.


Functie
Mede door de transitie naar een accountantskantoor, zijn we voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar een Tekenend Accountant (AA/RA).

In deze functie werk je zelfstandig en begeleid je een of twee teams.


Je traint onze medewerkers in het samenstelwaardig maken van dossiers, het opstellen een goede bedrijfsbeschrijvingen, het benoemen van risico’s en het afwerken van het dossier. Waar nodig heb je contact met de klant om significante zaken te bespreken. Op vaktechnisch gebied ben je een steunpilaar en sparringpartner. We hebben ruimte voor een tekenend accountant, maar ook voor een zeer ervaren medewerker die zich hoofdzakelijk wil richten op de begeleiding.


Door jouw coaching help je het team om zich te ontwikkelen. Zo draag je ook bij aan het constant verbeteren van onze dienstverlening. Je signaleert daarbij kansen om betere inzichten te kunnen bieden of processen te verbeteren door de inzet van onze diensten.

Je structureert je werk, stelt de juiste prioriteiten, bent helder in communicatie, analyseert en lost problemen effectief op. Je bent representatief, positief gestemd en voelt je betrokken bij het RS Finance beleid. Met jouw cijfermatig inzicht vertaal je getallen naar daadwerkelijke acties en voorzie je je anderen van bruikbare informatie om de juiste keuzes te maken.

Vereisten

  • Ruime ervaring in de samenstel-, of adviespraktijk (MKB-praktijk);
  • Ingeschreven als tekenend accountant (AA of RA) is een pré;
  • Vakinhoudelijk sterk ontwikkeld;
  • Ervaring in een coachende rol;
  • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Affiniteit met geautomatiseerde processen;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Wat houdt je nog tegen? Reach out, en knoop - geheel vrijblijvend - de relatie met ons aan! 

Details

Amsterdam, Nederland
Amsterdam

of

Details

Amsterdam, Nederland
Amsterdam